Liplicking B2B - Liplicking Balm

Liplicking B2B

Leuk dat je er bent !

Even voorstellen …

Ik ben Claudia van der Lans en toen wij verhuisden, met ons gezin, op 14 jarige leeftijd, kreeg ik van mijn vader en moeder 20 gulden om het nieuwe dorp te verkennen. Zo kwam ik bij een winkel waar het heerlijk rook naar appel shampoo, wierookstokjes ,liplickers en nog heel veel meer.

Jammer dat ik je die geur nu niet kan laten ruiken, en die sfeer niet kan laten proeven. Het maakte op mij een diepe indruk. Ik kreeg er een gelukzalig gevoel van. Ik ging met een liplicker Green Apple naar buiten, alsof ik zojuist het schatgraven gewonnen had. Dat was in The Eighties, en liplickers werd een dikke hit ! Alle meiden op school hadden er minimaal een paar in hun etui.

Halverwege 2015 dacht ik ineens weer aan de liplickers, maar in Nederland vond ik ze niet meer. Wel in Amerika. Nu onder een andere naam LIPLICKINGBALM, maar met exact die beroemde slidertin. En diezelfde smaken en geuren. Terug naar nu , wat willen we bereiken…

Die beleving, dat plezier en die herinneringen terug brengen! Exact dat … Om dat te bereiken wil ik, en de producent, liplickingbalm het liefst verkopen in winkels. Echte winkels waar de beleving voorop staat. Om dat te bereiken in deze tijd, hebben we een goede dekking nodig in Nederland. Daarom zijn we blij dat jij, als enthousiaste winkel eigenaar, interesse hebt in liplickingbalm.

Een paar regels:

 • Winkel (dus niet alleen een webshop )is verplicht.
 • Je mag liplickingbalm uitsluitend verkopen op je eigen website, en reclame maken op je eigen socials. Het is verboden om op platforms te verkopen.

Een paar is 2 , dat was het …

Aanbevelingen:

 • Keuze is reuze… In principe verkopen we het liefst 10 verschillende smaken (de single is x 6 stuks per doosje verpakt ). Er moet wat te kiezen zijn toch?
 • Je krijgt het alleenrecht van verkoop in jouw dorp, of bij kleinere steden (uitzonderingen steden Adam, R’dam, Den Haag, Utrecht, Maastricht) gedurende 1 jaar. Bestel je voor het beëindigen van dat jaar weer, dan wordt de termijn uiteraard weer verlengd.
 • productfoto’s worden je toegezonden via WeTransfer
 • Voor de producent, en om de afspraak duidelijk te hebben, ondertekenen we beiden een document zodat we duidelijk hebben wat er afgesproken is.
 • Bestellingen worden gedaan door een bestellijst / prijslijst in te vullen.
 • Bestellingen worden verzonden na betaling van de factuur.
 • In een display gaan 8×6 single lipbalms rechtop, en 8 aan de voorzijde horizontaal. (bij 10×6 stuks is hij dus mooi vol )
 • Houd rekening met enige levertijd.

Join in??
Ben je enthousiast…? Mooi werk. Dat is precies wat ik zoek! Eens met de verplichtingen…? Nog beter!

Vul a.u.b. de volgende gegevens in en ik neem contact met je op:  Ik verheug me op je reactie ….

  Groet,
  Claudia

  ideal-logo-1024
  Bancontact-Original-logo-RGB
  klarna-logo-1024×570
  2560px-Giropay